Eld&Vatten fixar brandsäkerheten

Jag har tagit hjälp av företaget Eld&Vatten för att få min bostad brandsäkrad. Det behövs eftersom det kom ut i veckan att de byggnader i mitt kvarter inte har byggts korrekt, och gjort byggnaderna extremt brandfarliga. De är faktiskt så brandfarliga att en liten eldsvåda kan göra så att hela grannskapet brinner ner.  För er som kommer ihåg så brann det i ett höghus i London för något års sedan. Branden startade i en kyl som hade ett elektriskt fel, i branden dog tiotals. Samma typ av fel som fanns i höghuset i London finns i byggnaderna i vårt grannskap. Det får en verkligen att tänka till, och det är därför som Eld&Vatten har anlitats för att fixa alla fel. Eld&Vatten hjälper mig också med att brandsäkra de lokaler jag redan har, det skall tittas på kablar och rör och brandsäkras där det har missats tidigare. Säkerhet framför allt är ett bra mantra och med ett riktigt bra passivt brandskydd, som jag framöver kommer att ha, känns det som att jag verkligen lever upp till det. Och det ger en trygghetskänsla jag inte hade tidigare. Hoppas att de löser allt. Skall bli skönt att ha detta klart och inte behöva tänka på detta mer.

Kommentarer är stängda.