Många gillar att jaga, men för mig har det blivit en livsstil, prepare 4 hunt

Ända sedan jag fick följa med mina morbröder ut och jaga när jag var 12-13 år har helgerna under höst och vinter mer eller mindre fyllts med jakt. Ofta hade jag raggsockar, långkalsonger, jeans och nån gammal jacka och lika gamla gummistövlar. Det fyllde sin funktion, men i samma ögonblick jag köpte mitt första vapen kände jag att detta är något som verkligen passar och intresserar mig och jag vill göra det ordentligt. I samma ögonblick som jag fastnade för jaktvapen så fastnade jag för jaktkläder. Otaliga är de butiker och specialistaffärer jag besökt över åren, men numer tycker jag att jag kan hitta allt jag behöver hos prepare 4 hunt, eller www.p4h.se som de också kallar sig.

P4h har ett brett sortiment och alla möjliga prisklasser

med tanke på de otaliga timmar jag lägger ner på jakt och till viss del också fiske, tycker jag att jag kan unna mig det bästa. Inte nödvändigtvis det dyraste utan det som passar mig och min kropp. Tyvärr får jag säga att en del riktigt fina märkesvaror har suttit helkass på min kropp, men samtidigt har en del riktigt risig kvalitet suttit som en smäck, man får helt enkelt söka sig fram. Så gjorde även jag såklart, men efter att ha hittat p4h från Svenljunga, känner jag att jag inte behöver leta mer.

Min rejält vattentåliga höstjacka kostade mig 999 kronor, ett kap utan dess like. Min vinterjacka som tyvärr sällan kommer till användning i Västergötland nu för tiden, kostade det dubbla, men den gör verkligen sitt jobb. Brorsan köpte en för halva det priset som han älskar, men får vi en helg med minus 18 grader, då tror jag han fryser. Den orange jägarkepsen i camouflage utförande är numer en persedel som nästan alltid sitter på, till frugans förtret. Kanske inte snyggast i universum, men man syns i skogen, och säkerheten tummar jag aldrig på.

Vi jägare är traditionella av ohejdad vana

Jag vet hur lätt det är att bli förälskad i ett klädmärke, och jag har testat på en hel del genom åren, likväl har jag hört från jaktkamrater och släkt.  De flesta har bara glada erfarenheter av p4h, för en del har passformen inte varit perfekt, men för oss som det passat, ja vi kommer att hitta våra jaktkläder där för lång tid framåt