Månadens nyheter i pärl-världen

Jag är här för att rapportera om månadens nyheter hos Pärlgrossisten som är experter på allt när det gäller småpyssel och pärlor. Du kan numera köpa allt från paracord, karbinhakar, pärlor i de allra trendigaste färger och formerna samt kedjor i alla möjliga olika färger och material. Allt för att passa just ditt pyssel hemma. Pärlgrossisten är mitt förstaval när det gäller att shoppa allt jag behöver för att pärla hemma.

En kompis till mig använder Pärlgrossisten dagligen, eftersom hon driver en verksamhet som går ut på att sälja fina armband till en god gärning. Hon skänker nämligen pengarna till olika föreningar beroende på vilken månad det är. Det är allt från barncancerfonden, hjärt- och lungforskning men också olika världsnaturfonder som behöver pengar. Hon gör det med andra ord helt utan ersättning själv men försöker att jobba på samarbeten med exempelvis Pärlgrossisten för att kanske få lite sponsring i verksamheten.

Pärlor gör världen lite bättre

Ja, men det kan man väl i alla fall säga om min kära väns verksamhet i alla fall. Att pärlorna gör världen lite bättre eftersom pengarna går till olika organisationer som jobbar för en bättre värld. Det känns viktigt att vara en del av detta och därför har även jag tagit tag i mitt pärlande på riktigt. Månadens nyheter hos Pärlgrossisten blev därför mitt självklara val att hålla koll på när jag kikade runt på nätet. Jag gjorde en beställning och efter bara någon dag så fanns paketet att hämta redo för att börja pärlas med. Jag är glad att kunna vara en del och kunna bidra på mitt sätt. Framförallt är jag stolt över min kära vän som gör detta helt utan ersättning, bara för en god gärning och för att världen helt enkelt ska bli en så bra värld som möjligt!