Beställ julkort och andra grejer från tryckerier

Att vara ute tidigt är något företag måste vara för att kunna möta kundernas behov, detta är lika sant för ett klädföretag som det är för ett tryckeri. För klädföretag handlar det om att sammanställa nästa säsongs kollektion en bra tid innan den börjar, för tryckeri handlar det om att trycka alla produkter i tid till att de  ska skickas ut. Redan nu kan man exempelvis beställa julkort till årets julrush senare i år.

Utöver att tillgodose kunder med julkort för jultider, kan ett tryckeri bland annat göra detta:

Säkerhetsutrustning, tryckeriernas nya guldgruva

Handspritflaskor, säkerhetsutrustning, ventilationer och annan coronafrämjade utrusning säljer som guld just nu. Alla dessa produkter kräver trycksaker i form av etiketter, instruktionsmanualer och tackkort. Passa därför på att vända dig till företag som säljer säkerhetsutrustning till sjukvården.

Som du kan läsa i denna text medför coronakrisen till flertalet nya affärsmöjligheter för dig som tryckeri. Allt handlar om vad du har för inställning till krisen.  Mitt tips är i vilket fall till att försöka se möjligheterna i krisen. Eller som det japanska ordspråket säger: ”Segern tillhör dem som väntar en halvtimme längre än sin motståndare”

Det går också att beställa broschyrer till skolpjäser, visitkort till det nya företaget och mycket annat.

Så ta och beställ julkort och andra trycksaker från ert lokala tryckeri, innan det är försent.