Har börjat spela på noter från kända artister och sånger

Har äntligen börjat spela piano igen, något som jag inte har gjort på bokstavligen år och dar. Tror den senaste gången jag spelade piano var när jag var 12-13 år, vilket var cirka 15 år sedan!

Iallafall nu under rådande omständigheter har jag blivit tvingad att spendera större delen av min vakna tid hemma i huset. Det gör att jag till viss del nästan har börjat gå på väggarna här hemma. Att titta på TV eller film har aldrig varit något för mig, det kan vara kul ibland på helgen, eller när man ska äta frukost, men annars läser jag hellre en  god bok. Jag valde därför att damma av det gamla pianot som vi har stående i ett av rummen i huset. Pianot kommer från början från min morbror, som även han spelade på det när han var i min ålder.

Jag började lite lätt med låtar som jag på något sätt kom ihåg hur man spelade, det var allt från ABBAs Mamma Mia, till Beethovens Ode to Joy. Efter några veckors spelande hittade jag en bok fylld med noter från kända artister och sånger, det var allt från Celine Dion till Michael Blubé och allt däremellan, givetvis också låtar från ABBA. Nu kan jag verkligen stoltsera med mina pianokunskaper.

Kommentarer är stängda.