Har äntligen fått ventilerat golv

Golvet i min och min mans vackra stuga har länge haft fuktproblem, det är på grund av att det sedan början var felbyggt. Felbyggt på ett sådant sätt att fukt kunde tränga sig in från marken, detta gjorde att så fort snö och is smälte bort, bildades vatten, som golvet sög upp. 

Golvet var ett trägolv som i vanliga fall inte är  något problem fuktmässigt med, men då så pass mycket fukt kan och hade sugits upp, kunde golvet inte klara av det. 

Som tur är har golvet i stugan nu blivit utbytt.

Det som gör detta nya golvet så mycket bättre än det andra är för att det numera finns en buffert mellan golv och den kala och ibland våta marken. Det finns också en springa som gör att vattnet enkelt kan rinna ut. Jag och min man är så nöjda med arbetet och hur golvet i vår stuga har blivit. Nu vågar man ta dit gäster och bjuda på både middagar och grillkvällar utan att skämmas eller oroa sig över att någon skulle bli sjuk efter att ha varit på besök.