Köpte sexiga damunderkläder som överraskning

Att jag gillar att klä upp mig är det många i min vänskapskrets som känner till, men vad de inte vet är att jag också gillar att klä ner mig när rätt tillfälle för det dyker upp.

Ett sådant tillfälle är min pojkväns födelsedag. Då jag vill ge honom en dag att minnas så har jag varit extra mycket på nätet för att hitta något han kan tänkas gilla. Jag lyckades till slut hitta ett par riktigt sexiga damunderkläder som jag beställde på en gång.

Underkläderna var gjort av svart läder och hade öppningar för både brösten och mina nedre delar. Detta innebär att jag inte behöver ta av mig kläderna för att ligga med honom. Det betyder mer tid till njutning!

Jag hoppas att han kommer att tappa hakan när han ser mig, kanske hinner vi inte till sovrummet innan vi sätter igång 😉

Utöver sexiga damunderkläder i läder så köpte jag också några underkläder gjorda i choklad, tänkte använda dessa vid ett annat tillfälle. Då vi båda älskar choklad tror jag att han kommer att uppskatta när han får lite godis innan efterrätten.

Har sett att man kan beställa gör det själv kit – mannens penis i choklad. Har lust att testa detta men måste höra med min kille först. Han kanske inte vill få sin snabel ingjuten i choklad. Eller så vill han det.

Om de sexiga damunderkläderna får höga betyg tänker jag beställa andra saker till sovrummet. Så som vuxenleksaker i form av penisringar och vibratorer. Har även sett att man kan köpa kortspel med sexiga handlingar som man utför på sin partner. Handlingar som smeka låren, suga på bröstvårtorna och så vidare. Kan nog vara en perfekt grej som förspel.

Väntar spänt på att kläderna ska komma i posten, och när jag får överraska min pojkvän, önska mig lycka till!

Kommentarer är stängda.