Grannen verkar bygga en verkstadsbod

Nu bygger grannen igen. Ser ut som han snickrar på en friggebod eller verkstadsbod. Jag tror det är en verkstadsbod han håller på att sätta upp på tomten. Kanske är det en byggsats han skaffat från vibostugan.se? Jag har ingen aning, men det ser ut att vara en byggsats han håller på att montera ihop. Funderar du på att skaffa en friggebod? Du kan ju alltid kolla in vibostugan.se om du behöver lite inspiration eller se olika modeller på friggebodar.

När man äger hus är det mycket att pyssla med. Är det inte stopp i något rör så är det åter dags att måla om fasaden eller klippa gräsmattan. Just nu planerar vi att måla om sommarstugan i Varberg. Det är en liten sommarstuga med tillhörande attefallshus som ligger i Apelviken nära havet. Senaste åren har vi hyrt ut stället, men i år tänkte vi spendera sommaren i Varberg. Jag ska åka ner till Varberg denna helg för att börja med grundarbetet, dvs. spola av fasaden och börja skrapa bort gammal färg på huset. När jag ändå är nere i Varberg ska jag passa på att kolla upp om det är några utomhuskonserter vid Varbergs fästning i sommar. De brukar ha en del konserter, har varit där och sett flera band genom åren.

Varberg ligger cirka 10 mil söder om Göteborg. Det är en trevlig stad att besöka på sommarhalvåret. Staden har ett mycket bra utbud av stränder, restauranger, pubar, affärer, strandpromenader och glasskiosker. Varbergs fästning är värt ett besök om du inte varit där ännu. När man kommer upp på fästningen får man en fantastisk utsikt över Varberg. Det finns ett mysigt kafé på ena sidan av fästningen, även där har du en bra utsikt.