Sorg över bortgången av skådespelaren Alan Arkin

Jag sörjer tillsammans med världen att skådespelaren Alan Arkin gått bort vid 89 års ålder. Alla som har sett hans fantastiska insatser i filmer som ”Little miss sunshine” och ”Catch 22” är säkert chockade över nyheten.

Alan Arkin har verkligen lämnat ett stort avtryck på skådespelarvärlden. Hans roll som intuitiv farfar i filmen ”Little miss sunshine” är en av de mest minnesvärda. Han fick också ett välförtjänt pris för bästa manliga biroll, en Oscar, för sin insats 2007.

Som skådespelare har Alan Arkin inspirerat oss med sina karaktärer som berör oss. Han har verkligen lyckats fånga publikens hjärtan och bevisat att han är en briljant skådespelare. Det är också tråkigt att han inte fick se sin sista roll som han spelade mot Michael Douglas, 78, i Netflixserien ”The Kominsky method”.

Jag hittade denna sorgliga nyhet på Aftonbladet.se och är tacksam för att ha fått vara med om hans fantastiska skådespelarinsatser. Alan Arkins storhet kommer att leva vidare i våra hjärtan och minnen. Rest in peace, Alan Arkin.

Länk till nyheten: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/BWegLv/alan-arkin-dod-blev-89-ar-gammal